A bit frustrated...

Well, when I have extra time during the day - yeah right - I have been trying to squeeze in a lesson or two, BUT the pictures that I have been trying to upload are not showing up!! We have some tech support here at school and apparently everything is fine on their end. OK - so does anyone have any idea what is going on? Could it be blogger? Do any of you ever have this problem with uploading images? I have some cool projects that I want to share, but since I do teach art, having a picture would help!!!! I guess I can always try to upload at home, when I have the spare time....

2 comments:

  • Barbara Childs | February 10, 2010 at 1:34 PM

    Maybe your pictures are too large? I shoot with a cannon rebel and resize the photos that I want to use on my blog. I noticed when I first switched to using this camera that images were taking forever to load (and sometimes didn't). Too many pixels, I guess.
    Check out my little blog.
    I'll add you to my blog list.
    barbarasthoughtoftheday@blogspot.com

  • Tisha Smith | March 20, 2010 at 7:23 PM

    If it's any consolation, YES...I have had my share of problems uploading pics. Seems like I'll go for awhile w/ no problems, then poof, something has changed somewhere and posting problems occur. (I have one simple post that literally took me over an hour trying..before giving up, coming back later, then success.)
    FWIW- there are 2 buttons on the top right of the blogger window when creating or editing a post. One says "Compose" and the other says "Edit HTML", if you have the wrong one clicked on - your pics won't show, just HTML.
    Good luck, and your blog is great!!!
    tisha

Post a Comment